Advies en Consultancy

Mocht u advies willen inwinnen bij het CAN, dan kan dat. 

Onze adviseurs zijn in onderling overleg in te zetten voor specifiek projecten en advies, hierbij krijgen Leden een voordeeltarief. Hieronder onze consultants en de tarieven.

Consultants:

Iris Freie

Functie: Industrieapotheker

Expertise: Iris Freie is consultant op het gebied van cosmetica en voedingssupplementen. Iris heeft farmacie gestudeerd, met een specialisatie in farmacologie. Ze heeft werkervaring (sinds 1996) op het gebied van productontwikkeling, registraties en kwaliteitsbeleid van voedingssupplementen, cosmetica en (homeopathische) geneesmiddelen. Ze is eigenaar van RAPD Consult en mede-eigenaar van Zagt & van Elk Consultancy. Je kan bij haar terecht voor advies over wet- en regelgeving rondom cannabinoïden, de CAN industriestandaarden en etikettering van producten.

Joost Heeroma

Functie: Wetenschappelijk adviseur

Expertise: Joost Heeroma is een biomedisch onderzoeker die gepromoveerd is in functionele genoomanalyse. Joost bestudeerd hoe ons genetisch paspoort bepaalt hoe we ons gedragen, welke ziekten we zullen krijgen en hoe we die het beste kunnen behandelen. Centraal in zijn onderzoek staat homeostase; een verzameling feedback mechanismen die het lichaam in balans en vrij van ziekten houden. Joost onderzoekt nu de belangrijkste groep feedback regulatoren: cannabinoïden. Joost is wetenschappelijk directeur van GH Medical. Joost is bereikbaar voor advies over cannabinoïden en hoe ze gebruikt kunnen worden.


Consultancy Tarieven:

Leden

75,00 Euro per uur

Niet-Leden

100,00 Euro per uur

Gerelateerde pagina's

nl_NLNederlands